Наследство, на което може да се доверите

Честваме 50 години Тантум Верде (бензидамин) по света

Някои от най-великите истории в света започват с научно откритие. Нашата история започва през 1967г., когато изследователския екип на Анджелини синтезират противовъзпалителна молекула. ​​Скоро тя става известна като бензидамин, а след това през 1970 година като Тантум Верде. По настоящем Тантум Верде е известен и утвърден бранд от продукти при възпалено гърло и нарушения в устата. И признат в международен план със своите клинично тествани ползи. Можем да измерим успеха на Тантум Верде в цифри. Факт e, че се маркетира в около 70 страни по света. И зад него стои солидна база от клинични доказателства. Или бихме могли да го измерим в нещата, които наистина имат значение за нас: смях и усмивки, песни и разговори - все неща, за които ни е нужно здраво гърло и уста, за да се възползваме истински от времето прекарано с хората, които обичаме.

Прекарвайте пълноценно времето си с най-близките си и любими хора. Това е, което ние с гордост защитаваме вече повече от 50 години.

 1. 1967

  Историята на успеха започва. Анджелини създава бензидамин.

 2. 1972

  Глобален растеж: Тантум Верде е лансиран като разтвор за уста в Италия, преди бързо да се разшири в редица други страни.

 3. 1982

  Иновацията продължава: създаден е спрей формат.

 4. 1990

  Облекчаването на възпаленото гърло става още по-лесно с пускането на пазара на таблетки за смучене.

 5. 2020

  Празнуваме 50 години като водещ избор за потребители и медицински специалисти.

 • 1967
 • 1972
 • 1982
 • 1990
 • 2020

За нас

Angelini Pharma е фармацевтична компания от световна класа и част от Angelini Group. Нашето скромно начало стартира през 1919 г. като малка фармацевтична лаборатория в Италия. Сега 100 години по-късно Angelini Pharma се е превърнал във водещ международен играч, представен в 25 държави, с персонал наброяващ над 3000 души. Продуктите й се маркетират в повече от 70 страни по света.

В Angelini Pharma работим всеки ден, за да променим живота на пациентите. Фокусирали сме се конкретно върху областите на Психичното Здраве (включително Болка), Централната Нервна Система, Редките Заболявания и Consumer Healthcare. Това, което ни движи, е желанието да предложим на хората, пациентите и техните близки нови лекарства, които подобряват както здравето, така и качеството на живот. В областа на Consumer Healthcare, Angelini Pharma е известна с откриването и развитието на бензидамин. Angelini Pharma също играе водеща роля в разработването на антидепресанти и стабилизатори на настроението. В допълнение, ние непрекъснато сме ангажирани с намирането на нови възможности за лечение на редки заболявания и епилепсия.