Чувствате се изолирани поради нарушения в устата?

Независимо дали става дума за хапване, говорене, смях или усмивка, начина, по който използвате устата си, често определя качеството на вашите социални взаимодействия с други хора. Така че е съвсем естествено проблемите в устата да повлияят на самочувствието ви и да попречат на времето със семейството и приятелите. Ето защо е толкова важно незабавно да се сложи край на нарушенията в устата. Проблемите в устата включват широк спектър от състояния, които могат да засегнат различни части на устата, повечето от които са причинени от инфекции или наранявания. Ето някои често срещани примери, които може да разпознаете: • Гингивит (възпаление на венците) или други състояния на венците
• Стоматит
• Халитоза, известна още като лош дъх
• Чувствителни зъби
• Язви в устата
• Кариес, известен още като зъбен кариес

Можете да научите повече за тях по-долу, при Свързани състояния. Поддържането на добър стандарт за хигиена на устната кухина и зъбите е важно за предпазване от различни проблеми в устата. Въпреки това, понякога може да развиете нарушения в устата поради хормонални промени или фамилна анамнеза. Така че полезно е да сте подготвени с лечение, което едновременно облекчава болката и намалява възпалението, всичко в едно.

Върнете се при най-близките си с Tantum Verde

Свързани четива

  1. От какво се причинават афтите? Фактори, които генерират болка в устата

    Афтите възникват като автоимунна реакция на тялото, характеризираща се с появата на белезникави, червеникави или жълтеникави язви на лигавицата на устата, небцето, устните, езика, гърлото или венците.

    Category: Здраве за устната кухина